Karanlık Sular filmi konusu nedir? Karanlık Sular oyuncuları kimlerdir?

Karanlık Sular filmi 24 Haziran 2016 tarihinde vizyona girmiştir. ABD filmi olan Kara Sular filminin yönetmeni Jaume Collet-Serra ve yapımcısı Lynn Harris ve Matti Leshem'dir. Karanlık Sular filmi konusu nedir? Karanlık Sular oyuncuları kimlerdir? Sorusu merak ediliyor. İşte sizler için hazırladığımız bilgiler...

The Shallows Türkçesi Anthony Jaswinski tarafından yazılan ve Blake Lively'in oynadığı Karanlık Sular filmi birçok kişi tarafından sevilmiş serisinin diğer filmleri de çekilerek vizyona girmiştir. Bu filmi ilk defa izlemek isteyenler Karanlık Sular filmi konusu ve oyuncu kadrosunu merak ediyorlar. Karanlık Sular filmi hakkında detayları hazırladık.

Karanlık Sular filmi konusu nedir? Karanlık Sular oyuncuları kimlerdir?

KARANLIK SULAR FİLMİ KONUSU 

Başrollerini Gossip Girl'den  Blake Lively ve ayrıca Óscar Jaenada ünlü oyuncunun olduğu Karayip Korsanlarından tanıdığımız isimler yer almaktadır. Amerikan yapımı uzun metraj film Nancy’nin tek başına sörf yaparken köpek balığı saldırısına uğrar. Kıyıya çok yakın bir yerde mahsur kalır. Korku ve macera burada başlar.

KARANLIK SULAR OYUNCULARI

- Blake Lively
- Angelo Loxsno Corzo
- Jose Manuel Trujillo Salas
- Sedona Legge
- Óscar Jaenada
- Brett Cullen 

Genel yayın yönetmeni: Joel Negron

Sanat yönetmeni: Nathan Blanco Fouraux

Set dekoratörü: Hugh Bateup

Cast direktörü: Ben Parkinson

1. yönetmen yardımcısı: Steve Danton

1. yönetmen yardımcısı: Julian Wall

Kostüm şefi: Kym Barrett

Ses efekti montajcısı: P.K. Hooker

Karanlık Sular filmi konusu nedir? Karanlık Sular oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Karanlık sular oyuncular kim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.