'Karanlığa hapsolmaya hazır mısınız?' Dark Web: Karanlıktaki Çığlık 17 Eylül'de vizyona giriyor!

Korku ve gerilim sevenlerin merakla beklediği Dark Web: Karanlıktaki Çığlık filmi 17 Eylül'de izleyici ile buluşacak. Türkiye’nin korku film devi olan Atlantik Medya Filmcilik'in dağıtımını üslendiği 'Karanlıktaki Çığlık korkuyu iliklerine kadar hissetmeyi seven izleyicileri sinemalarda bekliyor.

Diego Savignano'nun yönetmenliğini yaptığı ve Black Mangala’nın yapımcılığını üstlendiği  ‘‘Karanlıktaki Çığlık’’ filmi 17 Eylül'de vizyona girecek. 

Filmin oyuncu kadrosunda Clara Kovacic (“The 100 Candles Game”),
Cucho Fernandez (“What The Waters Left Behind”), James Wright (“A Night Of Horror: Nightmare Radio’’), Germán Baudino (“Abrakadabra”) gibi önemli isimler yer almaktadır.

İŞTE FİLMİN DİKKAT ÇEKEN KONUSU

Filmde, internetin geleneksel arama motorları tarafından erişilemeyen büyük kısmının 'dark web' de yer aldığı düşünülmektedir. Ludovico 122 isimli genç bir Youtuber da Dark Web'in sekizinci seviyelerine ulaşmaya çalışır ve takipçileri için deneyimi filme alırken internetin en derin ve bilinmeyen kısmına nüfuz eder. Ancak hayatını değiştirecek korkunç bir sürprizle karşılaşır. 

‘Karanlığa hapsolmaya hazır mısın?’ sloganıyla filmseverlerle buluşan korku gerilim filmi 17 Eylül Cuma günü vizyona girecek. 

'Karanlığa hapsolmaya hazır mısınız?' Dark Web: Karanlıktaki Çığlık 17 Eylül'de vizyona giriyor! ile ilgili etiketler film karanlıktaki çığlık dark web vizyon
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.