Karan'a teklif yağıyor!

Oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz gün oğlu Karan'ın fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı. Uzun süre gündem olan Karan bebeğe bir çok firmadan reklam teklifi geldi.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti geçtiğimiz nisan ayında oğullarını Karan'ı kucaklarına almıştı.

8 ay boyunca Karan bebeğe dair herhangi bir kare paylaşmayan Evcen, kuralı bozdu ve oğluyla birlikte çektirdiği anları Instagram hesabından yayınladı.

Fotoğraf henüz 5 gün paylaşılmasına rağmen beğeni rekoru kırdı. 3 milyona yakın beğeni alan bu karelerin ardından reklam şirketleri de Karan bebek için adeta sıraya girdi.

Karan'a teklif yağıyor!

Yabancı bir oyuncak markası çiftin oğluna 1 milyonluk reklam teklifinde bulundu.

Hatta Karan'ın kendi Instagram hesabından yapılacak bir paylaşım için 50 bin, hikaye (yani story) paylaşımı için de 15 bin TL verilmesi planlandı. Fahriye Evcen ve şu sıralar bir tarih dizisinde boy gösteren Burak Özçivit'in bu teklife nasıl cevap verecekleri ise merak konusu...

Karan'a teklif yağıyor! ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit Reklam karan teklif
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.