Karamollaoğlu'nun 'Davutoğlu ve Babacan' hayal kırıklığı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'de açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile ilgili konuşan Karamollaoğlu, "Bu ayrılıkların AK Parti tabanında yüzde 20-30 çözülmeyi sağlayacağını düşünüyordum ama olmadı" dedi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün kongre çağrısında bulunduğu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP'ye yakın Halk TV canlı yayınında gündemi değerlendirdi.

Konuşmasının bir bölümünde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan ile ilgili itirafta bulunan Karamollaoğlu, "AK Parti'yi yüzde 20-30 bölebileceğini düşünmüştüm ama öyle olmadı" dedi.

"AK PARTİ'DE YÜZDE 20-30 ÇÖZÜLMEYİ SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜRDÜM"

 Karamallaoğlu, AK Parti'den ayrılıp parti kuran isimlere yönelik şunları söyledi:

"AK Parti'den ayrılanlar kendileri ile beraber o topluluğu taşıyamadılar. Gerek başbakanlık yapmış Ahmet Davutoğlu gibi bir arkadaşın gerek Ali Babacan gibi uzun yıllar ekonomide etkisi olduğu bilenen bir kişinin ve geçmişte cumhurbaşkanlığı yapan Abdullah Gül'ün... Bunları bir bütün olarak ele aldığımız zaman bu ayrılmaların AK Parti tabanında yüzde 20-30 çözülmeyi sağlayacağını düşünürdüm ama olmadı"

Karamollaoğlu'nun 'Davutoğlu ve Babacan' hayal kırıklığı

Karamollaoğlu'nun 'Davutoğlu ve Babacan' hayal kırıklığı ile ilgili etiketler Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu Ali Babacan Ahmet Davutoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.