Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'aday olurum' çıkışına ilk yorum!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı bir yanında 'İttifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olurum' çıkışını yorumladı. Karamolloğlu, “Şu anda bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin erken olduğu kanaatindeyim.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu.

"ADAY BELİRLEMEK İÇİN ERKEN"

Karamollaoğlu'na Kılıçdaroğlu'nun "Aday olabilirim" ifadesi soruldu. Saadet Partisi lideri  Karamollaoğlu, “Şu anda bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin erken olduğu kanaatindeyim.” dedi.

Karamollaoğlu, açıklamasının ardından bir gazetecinin, “Kılıçdaroğlu'nun adaylığını uygun görüyor musunuz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"ZAMANI GELDİĞİNDE İSTİŞARELERLE KARARA BAĞLANIR"

“Ben bunun için geçmişte ifadede bulunmuştum. Şu anda bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin erken olduğu kanaatindeyim. Zamanı geldiğinde bu istişarelerle karara bağlanır. Sayın Cumhurbaşkanı, 'seçim, zamanında yapılacak' diyor. Zamanında da olabilir, erken de olabilir ama seçim kararı alındıktan sonra hızla bir cumhurbaşkanı adayı veya birkaç cumhurbaşkanı adayı ortaya çıkabilir.” diyerek cevap verdi.

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'aday olurum' çıkışına ilk yorum! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Temel Karamollaoğlu cumhurbaşkanı adaylığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.