Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na övgü dolu sözler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, konuk olduğu programda gündemi değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik övgü dolu sözler kullanan Karamollaoğlu, "Bugüne kadar hiçbir CHP genel başkanının atmadığı adımlara şahit oluyoruz." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Karar TV'de Gündem Özel programına konuk oldu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, Taha Akyol ve Elif Çakır’ın da sorularını yanıtladı.

Saadet Partisi ile CHP arasında kurulan ittifakı yorumlayan Temel Karamollaoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na övgülerde bulundu.

"BÖŞÖRTÜLÜ HANIMI PARTİ MECLİSİNE ALDI, EZANA SAYGI DUYDU"

Kılıçdaroğlu'nun daha önceki CHP Genel Başkanlarına bezemediğini söyleyen Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı;

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun toplumun tamamına açılma babında çok ciddi adımları oldu. Bugüne kadar hiçbir CHP genel başkanının atmadığı adımlara şahit oluyoruz. Çıktı 'başörtü bizim neyimize' dedi. Bunu CHP'nin genel başkanının ağzından duymak çok önemli. Bir genel başkan yardımcısı, 'Ezan Türkçe okunmalıdır.' dedi. İhraç etti partiden. Bir başörtülü hanımı parti meclisine aldı. Biz bunları küçümsememeliyiz. Çünkü bunları Sayın Kılıçdaroğlu'nun artık Cumhuriyet Halk Partisi'ni Türkiye partisi yapma arzusunun işareti olarak görüyorum. Ben bunları önemsiyorum da. Yani artık kendisini dar bir çerçeveye mahkum etmiyor. Bu önemli"

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na övgü dolu sözler - Resim : 2

 

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na övgü dolu sözler ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu karar tv

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.