Karamollaoğlu'ndan 29 Ekim'e özel Erbakan paylaşımı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabından 29 Ekim'de dünyaya gelen Necmettin Erbakan'ın, Cumhuriyet Bayramına ilişkin sözlerinin yer aldığı videosunu paylaştı.

Karamollaoğlu, partisinin eski lideri Necmettin Erbakan'a ait bir videoyu yayınlayarak “Her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Merhum Erbakan Hocamızın bu latifesini hatırlarız. Makamı âli olsun” ifadesini kullandı.

Karamollaoğlu'ndan 29 Ekim'e özel Erbakan paylaşımı!

Paylaşılan görüntülerde Erbakan'ın, “Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılıyor ya, diyorum ki ‘Benim doğum günüm için bu kadar büyük merasim yapmaya lüzum yok. Ülkenin her yerinde büyük resmi geçitler, merasimler fazla oluyor’ diyorum, latife olmak üzere. Tabii Cumhuriyet Bayramı’nda doğmak insanı memnun eden bir husustur. Çünkü cumhuriyetin kendisi de bir doğuştur” ifadeleri yer alıyor. 

 

Karamollaoğlu'ndan 29 Ekim'e özel Erbakan paylaşımı! ile ilgili etiketler Necmettin Erbakan Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.