Karamollaoğlu şaşırttı: "En başarılı politikalar üreten iktidar AK Parti iktidarı"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, pazartesi akşamı KRT TV'de siyasetin gündemini değerlendirdi. Karamollaoğlu programın bir yerinde Erdoğan ve AK Parti'ye övgüler düzünce sunucu Elif Doğan Şentürk ne diyeceğini şaşırdı. Sosyal medyada bu durum Karamollaoğlu'nu orucun çarpmış olabileceği esprilerine neden oldu.

CHP'ye yakın KRT TV yayınına katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında itiraf gibi açıklamalarda bulundu. 

Yayın sırasında bir anda AK Parti ve Erdoğan'ı övmeye başlayan Karamollaoğlu'nun "Türkiye'de bugüne kadar vatandaşın nabzını tutmaya çalışıp o istikamette politikaları üreten en başarılı iktidar AK Parti iktidarı. Tayyip Bey bunu süper yapıyor. Bir ekip kurmuş. Kim bunlar bilmiyorum, nasıl çalışıyorlar bilmiyorum. Ama alının her kararla birlikte günlük halkın nabzı yoklanıyor ona göre fikirler üretiliyor, yeniden politikalar geliştiriliyor" sözleri karşısında sunucu Elif Doğan Şentürk'ün şaşkınlığı yüzüne yansıdı. 

Karamollaoğlu'nun Erdoğan ve AK Parti'ye övgüleri sosyal medyada da yankı buldu. SP liderinin sözlerini kimi oruca kimi koronaya bağlarken, Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek de teşekkür etti...

İşte o paylaşımlardan bazıları...

Karamollaoğlu şaşırttı: "En başarılı politikalar üreten iktidar AK Parti iktidarı"

Karamollaoğlu şaşırttı: "En başarılı politikalar üreten iktidar AK Parti iktidarı" - Resim : 2

Karamollaoğlu şaşırttı: "En başarılı politikalar üreten iktidar AK Parti iktidarı" - Resim : 3

Karamollaoğlu şaşırttı: "En başarılı politikalar üreten iktidar AK Parti iktidarı" - Resim : 4

 

 

Karamollaoğlu şaşırttı: "En başarılı politikalar üreten iktidar AK Parti iktidarı" ile ilgili etiketler AK Parti Erdoğan Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.