Karamollaoğlu gözlerine inanamayacak!

CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'nin internet sitesinde Millet İttifakı'nın ortaklarından Saadet Partisi ile ilgili bir haber yapıldı. Haberde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan 'Temel Reis' diye bahsedilmesi Saadet Partililerin tepkisini çekti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Sözleşmesi'nin 'kadına şiddeti 10 misli artırdığını' belirterek "Sadece kanun yaparak, sadece hukuki düzenlemelerle bu konunun üstesinden gelmek mümkün değil" dedi.

Karamollaoğlu'nun bu sözlerini haberleştiren CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'nin internet sitesi ise habere attığı başlıkla eleştiri oklarının hedefi oldu.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN 'TEMEL REİS' DİYE BAHSETTİLER

CHP'nin ittifak ortağı Saadet Partisi'nin liderinden 'Temel Reis' diye söz eden Halk TV, özellikle Saadet Partililerin tepkisini çekti.

Karamollaoğlu gözlerine inanamayacak!

SAADET'İ GÖZDEN Mİ ÇIKARDILAR?

Halk TV'nin bu haberi ile, özellikle son dönemde Saadet Partisi'ni saflarına katmak için hamleler yapan Cumhur İttifakı'nın ekmeğine yağ sürüldüğü gibi yorumların yapılmasına neden oldu.

Öte yandan Halk TV, geçtiğimiz günlerde sansür iddiaları ile gündeme gelmişti. Televizyondan kovulan bazı çalışanlar, Ekrem İmamoğlu'nun destek verdiği konuşulan ve kısa sürede kapatılan Olay TV'nin haberlerini yaptıkları için işten çıkarıldıklarını öne sürmüştü.

 

 

Karamollaoğlu gözlerine inanamayacak! ile ilgili etiketler CHP Halk TV Temel Karamollaoğlu Millet İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.