Karamollaoğlu: 6'lı masanın eskisi gibi önemi kalmadı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6'lı masanın büyük öneminin kalmadığını belirterek, "Seçim kanununda değişiklik yapılınca, yani beraber olmanın getirdiği ekstradan bir avantaj vardı, o kalktı." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bursa'da vatandaşlarla bir araya geldi.

"6'LI MASANIN ESKİSİ GİBİ ÖNEMİ KALMADI"

'Seçime koalisyon olarak mı gireceksiniz' sorusuna cevap veren Temel Karamollaoğlu, "Koalisyon diye bir şey yok artık aslında. Yani 6'lı masa benim kanaatim devam eder. Ama 6'lı masanın eskiden olduğu gibi büyük bir önemi kalmadı. Seçim kanununda değişiklik yapılınca yani beraber olmanın getirdiği ekstradan bir avantaj vardı, o kalktı" diye konuştu.

"SEÇİM TARİHİ BELLİ OLMADAN ADAYLAR BELİRLENEMEZ"

Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için ısrar edildiğine dikkat çeken Karamollaoğlu, "Yani hiçbir yerde seçim tarihi belli olmadan adaylar belirlenmez. Bu genel kuraldır. Onun için seçim tarihi belirlendi mi, en az üç ay var demektir seçime. O zaman da süratle bir karar verilir. Ve o karara göre de icraat yapılır diye ümit ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanlığına aday olma konusunda niyetinin olup olmadığı sorulması üzerine Temel Karamollaoğlu, "Yani ben o konuda görüşümü daha önceden söyledim. Takdir neyse o olur, bakalım. Görelim Mevla'm neyler? Ne eylerse güzel eyler" diye konuştu.


Karamollaoğlu: 6'lı masanın eskisi gibi önemi kalmadı! ile ilgili etiketler Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.