Karamık Gölü'nde 6 gün sonra tekrar yangın çıktı!

Afyonkarahisar'daki Karamık Gölü sazlık alanında şüpheli bir yangın çıktı. Aynı bölgede 6 gün önce de yangın çıkmıştı.

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesine bağlı Armutlu köyü sınırları içerisinde kalan Karamık Gölü sazlık alanında 6 gün sonra yine yangın çıktı.

ALEVLER 200 METRE UZUNLUĞUNDA BİR ÇİZGİ OLUŞTURDU

Yaklaşık 2 dekar alanın zarar gördüğü yangını kontrol altına almak için itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürerken, drone ile çekilen görüntülerde alevler yaklaşık 200 metre uzunluğunda bir çizgi halinde görüntülendi.

AYNI BÖLGEDE 6 GÜN SONRA BAŞKA BİR YANGIN ÇIKTI

Yangın, Çay ilçesine bağlı Armutlu köyünün Karamık Gölü kıyısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz 25 Eylül de Bulanık köyü yakınlarından çıkan ve güçlükle söndürülen yangın bu defa Armutlu köyünün göle kıyısı olan bölgede çıktı.

Çevre sakinlerinin zarar vermesi ile bölgeye Çay Belediyesi ile çevre beldelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürerken, olayda önceki yangında olduğu gibi yine hayvanların yediği otların ve kamışların yandığı belirtildi.

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Akşam saatlerinde başlayan yangını kontrol altına almak için ekipler yoğun bir uğraş verirken, zaman zaman metrelerce yükseğe çıkan alevler İhlas Haber Ajansı tarafından havadan drone ile görüntülendi.

Karamık Gölü'nde 6 gün sonra tekrar yangın çıktı! ile ilgili etiketler Afyonkarahisar Yangın karamık 6 gün

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.