KARAHASANOĞLU "FAHİŞE" SÖZÜ "ELEŞTİRİ" DİYEREK SUÇA ORTAK OLDU!

Organize edepsizlik!.. Yeni Akit, AK Parti'li kadınlara "fahişe" demeye cüret eden yazarı Abdurrahman Dilipak'ın arkasında durdu! Yeni Akit yazı işleri müdürü Ali Karahasanoğlu "fahişe" küfrünün "eleştiri" olduğunu savunarak o suça ortak oldu!

Kendilerini "muhafazakar camianın fikir önderleri" olarak tanıtan, ancak türlü edepsizliklerin altına çekinmeden imza atabilen bir grup sözde "gazeteci" türedi son yıllarda...

Tıpkı Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak gibi...

Muhafazakar camiada "fikir" ekseninde tartışılan İstanbul Sözleşmesi polemiğine ilişkin kaleme aldığı “AKP’nin papatyaları” adlı köşe yazısıyla katılan Dilipak, sözleşmeyi destekleyen Ak Parti'li kadınlara "fahişe" sıfatını yakıştırmakta imtina etmedi!

Dilipak'ın bu çirkin ifadesine büyük tepki gelirken, AK Parti'li kadınlar Yeni Akit yazarı ile yargı önünde hesaplaşmayı seçerek, şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu.

AHLAKSIZLIĞI PERDELEMEYE ÇALIŞTI!

Ancak Abdurrahman Dilipak bu rezilliğin arkasında durmak ve kendisini haklı çıkarmak için Şeytan'ın aklına gelmeyecek türlü zihin oyunlarına başvurdu.

Konuyu fikir eksenindeki bir tartışmadan, ahlaksızlık boyutuna kendisi taşımamış gibi, "Birileri AK Parti içinde benim ismim üzerinden güç gösterisi yapıyor ve belli bir zihniyete karşı meydan okuyor. Hem de kongre sürecinde yaşanıyor bunlar. AK Partililere sormak gerek, Fe eyne tezhebu!" şeklinde bir mesaj paylaşarak edepsizliğini ayet ve siyasi oyunlar ile örtmeye tevessül etti.

SİZE DE YAZIKLAR OLSUN: YENİ AKİT'TEN O EDEPSİZLİĞE DESTEK!

Dilipak'a her kesimden tepkiler sürerken, yazarlık yaptığı Yeni Akit gazetesi ise bir Müslüman'a yakışmayacak o çirkin sözlerin arkasında durdu.

Yeni Akit yazı işleri müdürü Ali Karahasanoğlu köşe yazısında öyle alçakça ifadeler kullanabildi ki, okuyanlar gözlerine inanamadı!

"'Bunlar analarını satarlar' diyene, hangi suç duyurusunu yapmıştınız?" başlığını taşıyan köşe yazısında bir ayıbı başka bir ayıpla örtmeye çalışan Karahasanoğlu, yazarı Dilipak'ın AK Parti'li kadınlara yönelik sarf ettiği "fahişe" küfrünün arkasında durdu.

Dilipak'ı eleştirmek yerine, bu iğrenç sözleri hafifleştirmeye çalışan Karahasanoğlu, İstanbul Sözleşmesi'ni destekleyen kadınlara yönelik sarf edilen "fahişe" sözünün "eleştiri" olduğunu savundu.

Karahasanoğlu, "Başta partinin genel merkezi olmak üzere, 81 il kadın kolu başkanı suç duyurusunda bulunacakmış.. Bugüne kadar, “Anasını satarlar” hakareti için suç duyurusunda bulunmamış. Emine Erdoğan’a, Tenzile Erdoğan anneye yapılan edepsiz küfürler için suç duyurusu yapmamış olanlar.. Şimdi Dilipak’a. Hem de 81 ilden birden.. Suç duyurusu yapacaklar..." ifadelerini kullandı.

KARAHASANOĞLU "FAHİŞE" SÖZÜ "ELEŞTİRİ" DİYEREK SUÇA ORTAK OLDU! ile ilgili etiketler AK Parti Yeni Akit Abdurrahman Dilipak ali karahasanoğlu fahişe İstanbul sözleşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.