Karahan Çantay yaşamını yitirdi

Manken ve oyuncu Karahan Çantay, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Çantay'ın cenazesinin 2 gündür Tayland'daki hastaneden alınmadığı iddia edildi.

Cumhuriyet'in haberine göre, Mr.Turkey 95 yarışmasına katılarak Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay yaşamını yitirdi.

Trafik kazasında yaşamını yitiren Çantay'ın cansız bedeninin, 2 gündür Tayland'ın Malezya sınırında bulunan bir hastanenin morgunda yakınlarının alması için bekletildiği iddia edildi.



Karahan Çantay'ın bir süredir Amerika'da yaşadığı biliniyordu. ODTÜ mezunu olan 47 yaşındaki Çantay metematik öğretmenliği yapıyordu.

İddialara kaynak olarak Çin'de çalıştığı okulda bir hemşirenin yazdığı not gösterildi.

Karahan Çantay yaşamını yitirdi

Çantay 1990’lı yılların en ünlü erkek modeliydi. Türkiye'nin ilk erkek güzeli olarak ünlenmişti.



Türkiye’yi terk ederek yurt dışına yerleşmişti. Bir dönem adı Sibel Can ile anılan Çantay'ın sanatçıya yönelik bir şantaj girişiminde adı geçmişti.

Karahan Çantay yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Son dakika Karahan Çantay
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.