"Sibel Can ile tek gecelik ilişki yaşadık!"

Söylemezsem Olmaz'ın son bölümünde, geçtiğimiz hafta Tayland'da geçirdiği motosiklet kazasının ardından hayatını kaybeden Karahan Çantay'ın Sibel Can ile ilgili açıklamaları masaya yatırıldı. Canlı yayınan bağlanan Onur Akay, Çantay'ın kendisine verdiği son röportajda Sibel Can ile tek gecelik ilişki yaşadıklarını itiraf ettiğini belirtti.

Türkiye'nin ilk erkek güzel Karahan Çantay'ın vefatı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çantay'ın vefatının ardından, Söylemezsem Olmaz adlı programda Çantay'ın ünlü sanatçı Sibel Can ile 'tek gecelik bir ilişki' yaşadığına dair bomba bir iddia ortaya atıldı.

" 'SİBEL CAN İLE TEK GECELİK İLİŞKİ YAŞADIM' KARAHAN'IN KENDİ CÜMLESİDİR"

Söz konusu programa telefonla bağlanan Onur Akay ise Çantay'ın kendisine verdiği röportajda da Sibel Can itirafında bulunduğunu şu sözlerle açıkladı:

"Sibel Can ile yaşadığım tek gecelik bir ilişkiydi cümlesi Karahan'ın kendi cümlesidir. Benim için tek gecelik bir ilişki olarak kaldı öyle yazılmasını istiyorum dedi. Daha çok yerlerde de olduğunu ima etti."

"Sibel Can ile tek gecelik ilişki yaşadık!"

İŞTE KARAHAN ÇANTAY'IN O İFADELERİ

Karahan Çantay'ın son verdiği röportajda, ortaya atılan iddialar ile ilgili söyledikleri ise şu şekilde:

Onur Akay: Peki o şantaj videosu nedir?

Karahan Çantay: Benim hatalarım da var. O dönem bazı anlatılmaması gereken özel şeyleri bir manken arkadaşa anlattım. Dosttur dedik, erkek erkeğe konuştuk. O da gitmiş başka bir manken arkadaşa anlatmış. Gerisini biliyorsunuz zaten. Aslında hepsi bir yasak aşka yazılan hayali senaryolar.

Onur Akay: Yani Sibel Can’la olan aşkını yasak aşk olarak kabul ediyorsun...

Karahan Çantay: Evet."

 

 

"Sibel Can ile tek gecelik ilişki yaşadık!" ile ilgili etiketler ölüm vefat Sibel Can Karahan Çantay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.