Fatih Karagümrük: Devletimizin adaletine ve büyüklüğüne güveniyoruz

Sezon boyunca stadı ve tesisi olmadan mücadele eden Karagümrük, kulüple ilgili yapılan bazı yorumlar üzerine açıklamada bulundu. Tesis ve stat konusunda devlete güvendiklerinin belirtildiği açıklamada "Devletimizin adaletine ve büyüklüğüne güveniyoruz" ifadeleri kullanıldı. Konyalı gazetecinin alaycı ifadeleri ise büyük tepki topladı.

Bu sezon Süper Lig'e yükselen gösterdiği performansla dikkat çeken Fatih Karagümrük, 37 maçta topladığı 51 puanla 10. sırada yer alıyor. Bu sezonki hedefi ligi ilk 10'da bitirmek olan Kırmızı-Siyahlılar, gelecek sezonun planlarını da şimdiden yapıyor. İstanbul ekibi Süper Lig'de kalıcı olacağını göstermek istiyor ancak en büyük sorunu ise stadının olmayışı...

Fatih Karagümrük: Devletimizin adaletine ve büyüklüğüne güveniyoruz

Konya'da çıkan Yeni Haber Gazetesi'nin sahibi Lokman Koyuncuoğlu, yaptığı paylaşımla hem kulübü hem de taraftarlarını kızdırdı. Dün oynanan ve Yeşil-Beyazlılar'ın 5-1 kazandığı maçtan önce bir paylaşım yapan Koyuncuoğlu, Fatih Karagümrük'ü küçümseyici ifadeler kullanmıştı.

 Fatih Karagümrük: Devletimizin adaletine ve büyüklüğüne güveniyoruz - Resim : 2

Kısa sürede tepki çeken bu ifadeler sonra özür dilemek zorunda kalan yerel gazeteci, yaptığı paylaşımı sildi.

Türk futbolunun köklü kulüpleri arasında yer alan Kırmızı-Siyahlılar'ın Karagümrüklüler isimli taraftar Twitter hesabında spor kamuoyunun tanıdığı pek çok isim sırf bu alaycı üslup yüzünden bile Fatih Karagümrük'ün stadyum talebinin yerine getirilmesi noktasında birleşti.

Fatih Karagümrük: Devletimizin adaletine ve büyüklüğüne güveniyoruz ile ilgili etiketler Konyaspor fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.