Karagümrük'ten BB Erzurumspor'a farklı tarife

Fatih Karagümrük evinde BB Erzurumspor'a gol oldu yağdı! Kırmızı-Siyahlılar ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı maçta Doğu Anadolu temsilcisini 5-1'le geçti. İstanbul ekibinin 3 maçlık galibiyet hasreti bu hafta son buldu.

Süper Lig'in 7. haftasında BB Erzurumspor'u ağırlayan Fatih Karagümrük, 3 puanı 5-1'lik galibiyetle aldı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan maçı Fırat Aydınus yönetti.

Ligde 3 maç aradan sonra galip gelen Kırmızı-Siyahlılar'ın gollerini 11 ve 45+'te Badou N'Diaye, 28'de penaltıdan Lucas Biglia, 71'de Ndao ve 90+1'de golcü Sabo kaydetti. Konuk ekibin "şeref golü" 90'da Ricardo Gomes'ten geldi.

Süper Lig'e 3 haftada 7 puan toplayarak iyi bir giriş yapan Atılay Canel'in öğrencileri 3 haftalık galibiyet özlemini dindirerek puanını 10 yaptı. İstanbul ekibi 8. haftada, koronavirüs krizi yaşayan Ankaragücü'ne konuk olacak.

3 maçtır kazanamayan teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki Erzurum ise 7 puanda kaldı. Mavi-Beyazlılar önümüzdeki hafta Göztepe'yi ağırlayacak.

 

Karagümrük'ten BB Erzurumspor'a farklı tarife ile ilgili etiketler fatih karagümrük BB Erzurumspor Atılay Canel Badou Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.