Karagümrük-Antalyaspor maçında gol sesi çıkmadı

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fatih Karagümrük sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Karagümrük puanını 11'e, Antalyaspor ise 5'e yükseltti. Akdeniz ekibi 7. haftada Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Farioli'nin takımı ise Sivas deplasmanında...

Süper Lig'in 6. haftasında Fatih Karagümrük'le Antalyaspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda golsüz berabere kaldı. Akdeniz ekibi bu sezon 3. deplasman maçında da gol sevinci yaşayamadı. Francesco Farioli yönetimindeki İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibi ise evinde 3 maçta 7 puan toladı.


Karagümrük-Antalyaspor maçında gol sesi çıkmadı

ERSUN YANAL: GELİŞEREK DEVAM EDİYORUZ

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, iyi organize olmuş bir takımla oynadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Ligde organizasyon hakkıyla yapan futbola dönük oynayan değişik açılarını yaşatan bir takım. İlk yarı oldukça etkili ve bizim oyunumuzu oynayabileceğimiz oyunu baskılayarak gördük. Bu yarıda belki 2, 3, 4 fark geriye düşebilirdik. 2. yarı tepki gösterip bu oyunda maçın başında oynadığımız oyunu gerçekleşmesi anında değişime uğradık teknik taktik olarak. Oyun tam tersine döndü. Bu kez biz aynı senaryoyu rakibe yaşatabilirdik."

"Hem geçiş oyununda hem pozisyon anlamında rakibe zor anlar yaşattık. Son 20 dakika yüksek tempolu güzel bir maç oldu. Her iki takımın da farklı futbol anlayışını izledik. Futbolu pozitif yönde oynamaya çalışan iki takımı, oyunun şartlarından dolayı oyun dursa da oyunu durdurmak isteyen biz olmayacağız. Tam tersi oyunu oynamak isteyen oyunu stratejik anlarını belirlemek istiyoruz. Önümüzde oynayacağımız maç için bugün oynadığımız oyunun belirli bölümleri çok büyük avantaj. Gelişerek devam ediyoruz."

Karagümrük-Antalyaspor maçında gol sesi çıkmadı ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal fatih karagümrük Francesco Farioli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.