Karadenizli yarışmacı, kardeşine kızıp programı terk etmek istedi! / VİDEO

'Yaparsın Aşkım' programında kardeşine sinirlenen Karadenizli yarışmacı, stüdyoyu terk etmek istedi. Asabi yarışmacı, program sunucusu İlker Ayrık'ın araya girmesi ile zor sakinleşti.

İlker Ayrık'ın sunumuyla, FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Yaparsın Aşkım' isimli yarışma programının finalinde sinirler gerildi.

YARIŞMAYI TERK ETMEK İSTEDİ

Yarışma boyunca sempatik tavırlarıyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri güldüren Karadenizli yarışmacı Soner, finalde istediği penaltı atışlarını yapamadığı gibi kurtarışlarda da etkisiz kaldı. Bu esnada stüdyodaki kardeşi tarafından Uğur tarafından sert bir dille uyarılan Soner, eldivenleri çıkartarak yarışmayı terk etmek istedi.

İLKER AYRIK ZOR SAKİNLEŞTİRDİ

Sunucu İlker Ayrık'ın araya girmesi ile güçlükle sakinleşen Soner, yarışmaya devam etti. Bu dakikalardan sonra da eşiyle birlikte istediği atışları ve kurtarışları yapamayan Karadenizli yarışmacı, arabayı rakibe kaptırdı.

Karadenizli yarışmacı, kardeşine kızıp programı terk etmek istedi! / VİDEO ile ilgili etiketler Yaparsın Aşkım Fox TV karadenizli kardeşiyle tartışma proğram soner
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.