Karadeniz'in 'Koca Çınar'ı Sait Uçar Vefat Etti! Sait Uçar kimdir?

Karadeniz müziğinin önemli isimlerinden Sait Uçar öldü. Sanatçcının menajeri Naz Özcan kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Koca Çınar lakaplı Sait Uçan kimdir, neden öldü?

Sait Uçan ismi özellikle Trabzonspor taraftarı ve tüm Karadeniz için önemlidir. Müzisyen ve keman sanatçısı Sait Uçar bugün hayata gözlerini yumdu. Sanatçının ölüm haberini menajeri Naz Özcan verdi. Peki Sait Uçar kimdir, kaç yaşında? Sait Uçar neden öldü?

3 Nisan 1962 tarihinde Trabzon'un Maçka ilçesinde dünyaya gelen isim, 59 yaşındaydı. Karadeniz müziğinin önemli temsilcilerinden biri olarak bilinen Uçar, ilk ve orta öğrenimini Hamsiköy'de tamamlamıştır ve Trabzon Ticaret Lisesi'ni bitirmiştir. İstanbul Radyosu'nda başlayan müzik kariyerini Tütmezdi Bacaları isimli albümünü 1980 senesinde çıkararak sürdürmüştür.

Karadeniz'in 'Koca Çınar'ı Sait Uçar Vefat Etti! Sait Uçar kimdir?

Yetenekli sanatçı Sait Uçar, orta okul sıralarında ilk bestesini yaparken 26 albümünde söz ve müzikler kendisine aittir.

Sait Uçar Neden Öldü?

Sait Uçar'ın ölüm nedeni ise bir süredir tedavisini gördüğü kanser hastalığı oldu.

Trabzon Spor Camiası'ndan Başsağlığı Mesajı!

Süper Lig lideri Trabzonspor da Sait Uçar'ın ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Karadeniz bölgesinin önemli takımlarından 1461 Trabzon Spor Kulübü de sosyal medya hesabından Sait Uçar Paylaşımı Yaptı.

 

 

Karadeniz'in 'Koca Çınar'ı Sait Uçar Vefat Etti! Sait Uçar kimdir? ile ilgili etiketler sait uçar kimdir neden öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.