Karadeniz'den kahreden haber! Dalgalarla boğuşan gençlerden biri kurtarıldı, diğeri kayıp

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde denize giren bir genç çırpınmaya başladı. Arkadaşı da onu kurtarmak için denize atladı. Çırpınan genç dalgalar arasında kaybolurken, arkadaşı son anda kurtarıldı. Sahil Güvenlik ekipleri denizde kaybolan genci aramaya devam ediyor.

Zonguldak'ta akşam saatlerinde Ereğli plajlar mevkiinde denize giren Yusuf E. (19), bir süre sonra çırpınmaya başladı. Arkadaşının boğulduğunu fark eden Ali K.(19) kurtarmak için denize girdi fakat kendisi de dalgalara kapıldı.

Karadeniz'den kahreden haber! Dalgalarla boğuşan gençlerden biri kurtarıldı, diğeri kayıp

Olayı gören çevredeki vatandaşlar denize girerek Ali K.'yı kıyıya çıkardı. Diğer vatandaşlar ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Ali K.'ya ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı. Ali K.'nın tedavisine hemen başlanırken yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Karadeniz'den kahreden haber! Dalgalarla boğuşan gençlerden biri kurtarıldı, diğeri kayıp - Resim : 2

Sahil Güvenlik ekipleri ise denizde kaybolan Yusuf E.'yi bulmak için arama başlattı. Ekipler gencin eşyalarını alarak incelemelerde bulunurken, itfaiye ve sağlık ekipleri de teyakkuzda bekliyor.

Karadeniz'den kahreden haber! Dalgalarla boğuşan gençlerden biri kurtarıldı, diğeri kayıp - Resim : 3

Öte yandan vatandaşların arama çalışmalarını meraklı gözlerle izlediği görüldü.

İHA

Karadeniz'den kahreden haber! Dalgalarla boğuşan gençlerden biri kurtarıldı, diğeri kayıp ile ilgili etiketler Zonguldak boğulma Yusuf E.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.