Karadeniz'den İstanbul'a dönüş çilesi! 70 kilometreden fazla araç kuyruğu oluştu

Kurban Bayramı tatilinden dönüşler yurt çapında devam ederken, İstanbul’u Karadeniz'e bağlayan ve 21 ilin kesiştiği Kemikli Rampaları'nda kilometrelerce dönüş kuyruğu oluştu. 70 kilometrenin üstündeki kuyruk Gerede Gişeleri'ne kadar uzadı.

9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası vatandaşların dönüşü devam ediyor. İstanbul’un Karadeniz’e bağlantısının sağlandığı Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yer alan D-100 Karayolu 1325 rakımlı Kemikli Rampaları'nda trafik yoğunluğunda araçlar yavaş yavaş ilerliyor.

Karadeniz'den İstanbul'a dönüş çilesi! 70 kilometreden fazla araç kuyruğu oluştu

Özelikle Karadeniz illerinden İstanbul’a dönüşe geçen binlerce aracın Karabük, Çankırı ve Bolu il sınırlarını kapsayan 70 kilometrenin üzerindeki kısımda uzun kuyruklar oluştu.

Dün akşam saatlerinden itibaren dönüşlerin devam ettiği yolda, yoğun trafik Gerede otoban gişelerine kadar uzun kuyruklar oluşturdu.

Karadeniz'den İstanbul'a dönüş çilesi! 70 kilometreden fazla araç kuyruğu oluştu ile ilgili etiketler Kurban Bayramı tatil dönüşü Kemikli Rampaları İstanbul'a dönüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.