Karadeniz'de deprem! İstanbul Valisi'nden açıklama geldi

Zonguldak Ereğlisi'nde meydana gelen 4.4 büyüklüğünde deprem İstanbul'da şiddetli bir şekilde hissedildi. Büyük 'Marmara Depremi'ni tetiklemesinden korkulan depremin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklama yaptı.

Karadeniz'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul’da da hissedilen depreme ilişkin İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

Twitter'dan bilgilendirme yapan Vali Yerlikaya, "Karadeniz Zonguldak Ereğli merkezli AFAD verilerine göre 4.4 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul'umuzda da hissedildi. İlimizde ve ilçelerimizde herhangi bir olumsuz durum yoktur. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Karadeniz'de deprem! İstanbul Valisi'nden açıklama geldi ile ilgili etiketler deprem Karadeniz Zonguldak İstanbul İstanbul Valisi Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.