Karadağ Türkiye maçı ne zaman?

Karadağ Türkiye maçı ne zaman? A Milli Takımımız, milli takım arasında hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. Cuma günü Antalya'da karşılaştığı İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup eden Milli Takım, Karadağ deplasmanına çıkacak. Futbolseverler ise bu maç ile ilgili detayları merakla araştırmaya devam ediyor. Yeni formalarıyla iyi bir başlangıç yapan Türkiye A Milli Takımı gelecek adına umut verdi. Peki, Karadağ Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Karadağ Türkiye maçı ne zaman? A Milli Takımımız hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. Biz de bu konuda merak edilenleri derledik. Mircea Lucescu yönetimindeki Türkiye A Milli Takımı EURO 2020 için hazırlıklarına devam ediyor. Antalya Stadyumu'nda oynanan maçta İrlanda Cumhuriyetini Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımımız, 2. hazırlık maçında Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Peki, Karadağ Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Karadag_Turkiye_mac_ne_zaman_hangi_kanalda_Saat_kactasa

KARADAĞ TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Milliler 2. hazırlık maçında 27 Mart Salı günü başkent Podgorica'da TSİ 20.10'da Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic’in düdük çalacağı karşılaşma, TRT 1 ekranından canlı yayınlanacak.

ŞOK SAKATLIK

A Milli Futbol Takımı'nda Selçuk İnan sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, Karadağ ile 27 Mart Salı günü deplasmanda özel maçta karşılaşacak A Milli Takımımızda Selçuk İnan'ın sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

"Ay-Yıldızlıların dün akşam yaptığı antrenman sonrası sol arka adalesinde sertleşme oluşan Selçuk'un Karadağ maçına kadar iyileşemeyeceği öngörüldüğünden, futbolcunun tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu." denildi.

SFFKaradag_Turkiye_mac_ne_zaman_hangi_kanalda_Saat_kacta

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda bulunan futbolcular şunlar:

Kaleci: Okan Kocuk (İstanbulspor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir)

Savunma: Gökhan Gönül (Beşiktaş), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mehmet Zeki Çelik (İstanbulspor), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Serdar Aziz (Galatasaray), Uğur Demirok (Trabzonspor), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Ömer Bayram (Teleset Mobilya Akhisarspor)

Orta saha: Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Serdar Gürler (Osmanlıspor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Mehmet Topal, Alper Potuk (Fenerbahçe), Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Selçuk İnan (Galatasaray) Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Villarreal)

İSTANBULSPOR'DAN İKİ OYUNCU

TFF 1. Lig'de mücadele eden İstanbulspor'dan iki oyuncu ilk kez A Milli Takım'a davet edildi. Kaleci Okan Gocuk ve sağ bek Zeki Çelik ilk kez milli formayı giyecekler.

MİLLİ OYUNCULAR FORMDA

A Milli Takım'a davet edilen Cenk Tosun, Enes Ünal ve Yusuf Yazıcı haftayı 2 golle kapatan isimler olarak dikkat çekiyor. Ayrıca Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder formuyla dikkat çeken isimler.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK

İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile oynayacağı özel maçlar için bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak A Milli Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Dün kulüp takımlarıyla oynadığı karşılaşmaların ardından yapılan MRI tetkikleri sonrası sağ adduktor adalelerinden sakatlandıkları tespit edilen Oğuzhan Özyakup ve Ömer Toprak, aday kadrodan çıkarıldı.

Bu iki futbolcunun yerlerine, Medipol Başakşehir kulübünden Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci kampa davet edildi.

Karadag_Turkiye_mac_ne_zaman_hangi_kanalda_Saat_kactaFASFAS

KARADAĞ-TÜRKİYE MAÇININ GENEL BİLET SATIŞI BAŞLADI

A Milli Takımımızın Karadağ ile 27 Mart 2018 Salı günü yerel saat ile 19.10'da (TSİ 20.10) Podgorica'daki Şehir Stadyumu'nda oynayacağı özel karşılaşmanın internet üzerinden misafir takım tribünü genel bilet satışı başladı.

Biletlerin yurt dışı teslimat noktası, Hotel Ramada Podgorica olacak. Futbolseverler, 25 Mart'ta 10:00-19:00, 26 Mart'ta 10:00-19:00 ve 27 Mart'ta 10:00-18:00 saatleri arasında biletlerini teslim alabilir.

Maçın bilet satışı, internet üzerinden sadece taraftarkulubu.tff.org sitesinden gerçekleşiyor.

Karadağ-Türkiye maçının Türk seyirciler için bilet fiyatı 10 TL'dir.

KARADAĞ - TÜRKİYE MAÇINI MİLORAD MAZİC YÖNETECEK

A Milli Takımımızın 27 Mart 2018 Salı günü Karadağ ile oynayacağı özel müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek.

Podgorica'daki Şehir Stadyumu'nda yerel saat ile 19.10'da ( TSİ 20.10 ) başlayacak müsabakada, Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak.

Maçın dördüncü hakemi ise, Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanović olacak.

FIFA DÜNYA SIRALAMASI AÇIKLANDI

FIFA'nın internet sitesinden açıklanan mart ayı dünya sıralamasına göre, A Milli Takım 730 puanla 38. sıradaki yerini korudu.

FIFA Dünya Kupası'nın son şampiyonu Almanya geçen ay olduğu gibi zirvede, Brezilya ve Portekiz de iki ile üçüncü sırada yer almaya devam etti.

Sıralamada ilk 10'a giren ülkeler şöyle:

Sıra Takım Puan

1 Almanya 1609

2 Brezilya 1489

3 Portekiz 1360

4 Arjantin 1359

5 Belçika 1337

6 Polonya 1228

7 İspanya 1228

8 İsviçre 1197

9 Fransa 1185

10 Şili 1161

Karadağ Türkiye maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Karadağ Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.