Karadağ Milli Takımı'nda Türkiye maçı öncesi 4. koronavirüs vakası...

Karadağ Futbol Federasyonu, forvet oyuncusu Uros Djurdjevic'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve takımdan izole edildiğini açıkladı. Stevan Jovetic, Adam Marusic ve Nebojsa Kosovic’in ardından Karadağ’da koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncu sayısı 4’e yükseldi.

Kritik randevu öncesi A Milli Takım'a iyi, Karadağ'a kötü haber... 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 10. maçında bu akşam deplasmanda Karadağ ile oynayacağımız maç öncesi rakipte koronavirüs şoku yaşanıyor.

Karadağ Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Sporting Gijon'un 27 yaşındaki forveti Uros Djurdjevic’in aşılanmamış oyunculara yapılan test sonucu koronavirüs testinin pozitif çıktığı ifade edilirken takımdan izole edilen oyuncunun tedavisi için bütün önlemlerin alındığı da vurgulandı.

Karadağ Milli Takımı'nda daha önce ise Stevan Jovetic, Adam Marusic ve Nebojsa Kosovic’in koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. 

HOCALARI İDDİALI KONUŞMUŞTU

Karadağ Teknik Direktörü Miodrag Radulovic maçın basın toplantısında şunları söylemişti:

"Bu maça ne kadar değer verdiklerini biliyoruz. Cumhurbaşkanı’nın maça gelme durumu varmış. Futbola ne kadar önem verdiğini de burada görüyorsunuz. Cumhurbaşkanı gelirse, kendisine ‘hoş geldin’ deriz, ama biz maça asılacağız ve son dakikaya kadar maçı kazanmak için sahada olacağız. Türkiye adına evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Biz yarınki maçta elimizden geleni yapacağız ve sonrasında göreceğiz kaç puan alacağımızı."

Karadağ Milli Takımı'nda Türkiye maçı öncesi 4. koronavirüs vakası... ile ilgili etiketler Karadağ A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.