Karabük'te yarın okullar tatil mi? 12 Şubat'ta Karabük'te kar tatili var mı?

Karabük'te yarın okullar tatil mi? Bugün kar yağışı nedeniyle birçok ilde okullar tatil edildi. Son dakika gelen haberlere göre, Karabük merkez, Safranbolu, Eskipazar, Ovacık ve Eflani ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edili. Peki 12 Şubat Karabük'te kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

Karabük'te yarın okullar tatil mi? Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı yerlerde eğitime ara verildi. Karabük Valiliği, bir açıklama yaptı. Bugün Karabük'ün bazı yerlerinde okullar tatil edildi. Peki 12 Şubat Karabük'te kar tatili var mı?

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle oluşabilecek don ve buzlanma tehlikesine karşı herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek amacıyla Karabük merkez, Safranbolu, Eskipazar, Ovacık ve Eflani ilçelerimizdeki ilk ve orta dereceli okullarda 11.02.2020 Salı günü öğleden sonra eğitim ve öğretime ara verilmiştir." denildi.

Öte yandan, Eskipazar ve Yenice ilçelerinde devam eden kar nedeniyle taşımalı öğrenim gören öğrenciler için eğitime bugün ara verilmişti.

KARABÜK'TE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

12 Şubat ile ilgili açıklama gelmedi.

KARABÜK

Karabük, Türkiye'nin kuzeyinde Karadeniz Bölgesi'nde il. 2016 yılı nüfus verilerine göre nüfusu 242.347'dir.

Karabük, 1937 yılına kadar, Safranbolu'ya bağlı Öğlebeli Köyü'nün 13 hanelik bir mahallesiydi 1935 yılında açılan Ankara-Zonguldak demiryolunun üzerinde yer alıyordu. Demiryolu ile taşıma imkânının varlığı ve kömür yataklarının yakınlığı nedeniyle, burada bir demir çelik fabrikası kurulması kararlaştırıldı. 3 Nisan 1937'de Atatürk'ün talimatıyla, İsmet İnönü, hâlâ Karabük'ün en önemli geçim kaynağı olan Karabük Demir Çelik Fabrikası'nın temellerini attı.

Karabük, 6 Haziran 1995'te, Çankırı'nın Ovacık ve Eskipazar ilçeleri ile Zonguldak'ın Yenice, Safranbolu ve Eflani ilçelerinin birleştirilmesiyle Türkiye'nin 78. ili oldu.

Karabük'ün futbol takımının ismi Kardemir Karabükspor'dur. Süper Lig'de en son 2017-2018 sezonunda mücadele etmiştir.

Karabük'te yarın okullar tatil mi? 12 Şubat'ta Karabük'te kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Karabük Son dakika kar 12 Şubat Kar tatili Okul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.