Karabük'te sokak hayvanlarına 'Dostluk Aparatı'

Karabük'te, Türk Kızılayı Şubesi Gençlik Kolları üyeleri, sokak hayvanlarının kış şartlarında aç kalmaması için hazırladıkları 'Dostluk Aparatı' projesi kapsamında, kullanılmayan su tahliye borularından mama kabı yaptı. Mama kapları kentin çeşitli noktalarına konuldu.

Türk Kızılayı Karabük Şubesi Gençlik Kolları üyeleri, 'Dostluk Aparatı' projesi kapsamında, kullanılmayan su tahliye borularını boyayıp, hayvan resimlerinin olduğu etiketleri yapıştırarak mama kapları yaptı. Sokak hayvanları için hazırlanan mama kapları, 100'üncü Yıl ve Beşbinevler mahalleleri ile Safranbolu'nun çeşitli noktalarına yerleştirdi.
Şube Başkanı Mehmet Uzun, "Allah'ımızın yaratmış olduğu sessiz kullarını da unutmadık ve soğuk kış günlerinde aç kalan bu hayvanlarımız için Genç Kızılay'ımızın düşünceleri ile birlikte böyle güzel bir çalışmayı başlattık. Kimsesiz sokak hayvanları için hazırlamış olduğumuz 10 adet 'Dostluk Aparatı'nı belirlediğimiz bölgelere yerleştirdik ve yerleştirmeye de devam edeceğiz. Böylelikle de sokak hayvanlarının aç kalmalarını da önlemiş olacağız. Mama kaplarını biz kontrol edeceğiz, aparatlarda mama bittiğinde takviye yapacağız. Vatandaşlarımız da bu aparatlara sahip çıksınlar. Aparatlara mama koyamasalar bile en azından kırılmasını engellesinler" dedi.


Karabük'te sokak hayvanlarına 'Dostluk Aparatı' ile ilgili etiketler Karabük
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.