Karabağ'ın sözde liderinden itiraf geldi

Ermenistan işgali altındaki Dağlık Karabağ'ın sözde Cumhurbaşkanı Arayik Harutyunyan'dan son dakika açıklaması geldi. Harutyunyan itiraf gibi açıklamasında "Karabağ'ın güneyindeki tüm pozisyonları kaybettik. Düzinelerce ölü var." ifadelerini kullandı.

Ermenistan'ın Azerbaycan'daki sivil yerleşim yerlerini vurmasının ardından başlayan çatışma dünyanın bir numaralı gündemi haline geldi. Ermenistan'ın alçak saldırısına anında karşılık veren Azerbaycan ordusu kısa sürede cephe hattında ilerlemeye başladı.

Ermenistan ordusuna ait bir çok hedef SİHA'lar tarafından imha edildi.

Ermenistan ordusu Azerbaycan'ın karşı saldırısında ağır kayıplar vermeye devam ediyor.

Azerbaycan ordusu hızlı ilerleyişi devam ederken, Ermenistan işgali altındaki Dağlık Karabağ'ın sözde lideri Arayik Harutyunyan'dan itiraf gibi açıklama geldi.

Harutyunyan, "Karabağ'ın güneyindeki tüm pozisyonları kaybettik. Düzinelerce ölümüz ve yarılarımız var. Azerbaycan F-16 ve Türk İHA Bayraktar kullanıyor. Azerbaycan yalnız değil, Türkiye de var" diye konuştu.

 

 

 

Karabağ'ın sözde liderinden itiraf geldi ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan karabağ Arayik Harutyunyan
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.