Karabağ Villarreal maçı ne zaman? Nerede oynanacak?

Karabağ Villarreal maçı nerede oynanacak? Kardeş Azerbaycan takımı Karabağ bundan böyle Avrupa’daki maçlarını Türkiye’de oynamak istediklerini belirtti. Buna göre; 29 Ekim’de Villarreal takımı ile oynayacak olan Karabağ’ın bu maçı nerede yapacağı merak konusu oldu.

Karabağ Villarreal maçı nerede oynanacak? Azerbaycan'ın Karabağ Futbol Kulübünün sportif direktörü Emrah Çelikel, Avrupa Ligi’ndeki iç saha maçlarını Türkiye’de oynamak istediklerini kaydetti. Çelikel, Azerbaycan'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçlarının ikinci bir karara kadar askıya alındığını, karşılaşmaların başka ülkelerde oynanacağını söyledi.

KARABAĞ VİLLARREAL MAÇI NE ZAMAN, NEREDE OYNANACAK?

Karabağ'ın iç saha maçları için şimdilik Macaristan, Polonya ve Kıbrıs Rum Kesimi'nin önerildiğini aktaran Çelikel, tercihlerinin ise Türkiye olduğunu ifade etti. Karabağ Kulübü Basın Sözcüsü Nurlan İbrahimov ise son kararı bu konuda UEFA’nın vereceğini iletti.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yer alan Karabağ, ilk iç saha maçını 29 Ekim'de İspanya'nın Villarreal takımı ile yapacak.

 

Karabağ Villarreal maçı ne zaman? Nerede oynanacak? ile ilgili etiketler UEFA karabağ Villarreal Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.