Kara Tahta Dizisinde Miray Daner'den Kadın Cinayeti Mesajı! Alkışlanacak Performans!

Çarşamba akşamları ilgiyle izlenen TRT 1 dizisi Kara Tahta 5. bölümüyle ekrana geldi. Furkan Andıç ve Miray Daner'in başrolünde olduğu dizinin son bölümünde yer alan bir sahne sosyal medyaya damga vurdu.

Kara Tahta dizisinde Miray Daner'den Kadın Cinayeti mesajı geldi. Çarşamba akşamları güçlü rakiplerine karşı reyting savaşı veren Kara Tahta 5. bölümüyle dikkat çekti. Dizinin son bölümünde Irmak ve Bekir arasında geçen bir sahne son günlerde ülkemizde yaşanan Kadın cinayetlerine karşı güçlü bir mesaj verdi. Kara Tahta Dizisinde Miray Daner'den Kadın Cinayeti Mesajı! Alkışlanacak Performans!

Miray Daner'in Irmak karakteriyle başarılı bir performans gösterdiği Kara Tahta dizisinin son bölümünde Bekir ve Irmak arasında geçen sahne çok konuşuldu. Toplumsal mesaj niteliği taşıyan sahnede Irmak, kendisini seven Bekir'e karşı öyle sözler söyledi ki Türkiye'de kadın cinayetleriyle ilgili en güçlü mesajlardan birisi verilmiş oldı.

Kara Tahta Dizisinde Miray Daner'den Kadın Cinayeti Mesajı! Alkışlanacak Performans!

Kara Tahta Dizisinde Kadın Cinayeti Mesajı!

Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner'in oynadığı TRT 1 dizisi Kara Tahta yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dizi ilk günden bu yana beklediği ilgiyi görmeye devam ediyor.

İşte Miray Daner'li o sahne

 

Kara Tahta Dizisinde Miray Daner'den Kadın Cinayeti Mesajı! Alkışlanacak Performans! ile ilgili etiketler Miray Daner Furkan Andıç Kadın Cinayeti mesaj kara tahta
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.