Kara Tahta Dizisinde Irmak Gerçekleri Öğreniyor! Kara Tahta 5. Bölüm Fragmanı

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımı Kara Tahta 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümünden bu yana dikkat çeken dizide Irmak, Bekir'i Ahmet'i tehdit ederken görüyor ve gerçekleri öğreniyor. İşte Kara Tahta yeni bölüm fragmanı...

Kara Tahta 5. bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırmalara başladı. Furkan Andıç ve Miray Daner'in başrol oynadığı dizinin yeni bölümünde Irmak ve Atlas aşkının başlaması bekleniyor.

Kara Tahta 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Irmak, Bekir'i Ahmet'i tehdit ettiğini görüyor ve gerçekleri öğreniyor. Çarşamba akşamlarının yeni gözde dizisi Kara Tahta yeni bölümüyle de izleyicisi ekran başına kilitleyecek.

Kara Tahta Dizisinde Irmak Gerçekleri Öğreniyor! Kara Tahta 5. Bölüm Fragmanı

KARA TAHTA 5. BÖLÜM FRAGMANI

Kara Tahta Son Bölümde Neler Oldu?

"Irmak ve Atlas, bir kez daha aşklarına engel olanlar yüzünden iki ayrı yöne gitmek zorunda kalırlar. Tüm olanlara rağmen Irmak bir karar verir. Cevapsız bırakılan soruların yanıtını almak konusunda kendinden emindir.Münevver, Bekir’i daha fazla idare edemeyeceğini anlar ve çok gerilir. Bu yüzden de Irmak üzerindeki baskısı artar. Irmak, annesinin baskısına rağmen Atlas’la yüzleşmek için okula gider.

Atlas, kalbinin söylemek istediklerini aklıyla susturmaya çalışır. Irmak’ın cevabını almak istediği sorular için Atlas’ın bir tercih yapması gerekir. Atlas’ın vereceği bu büyük karar aynı anda çok fazla kişinin hayatını etkiler. İskender’in istediği parayı Bekir’den almak için elinde tuttuğu delil ise tüm dengeleri alt üst edebilecek güçtedir. "

Kara Tahta Dizisinde Irmak Gerçekleri Öğreniyor! Kara Tahta 5. Bölüm Fragmanı ile ilgili etiketler kara tahta fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.