Kara Tahta dizisi ne zaman başlıyor? Kara Tahta oyuncuları kim, konusu nedir?

Kara Tahta dizisi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Başrollerini Miray Daner ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Kara Tahta dizisinin fragmanı da ekrana geldi. Dizinin ilgi çekici konusu ile birlikte oyuncu kadrosu da beğeni topladı. Peki Kara Tahta dizisi oyuncuları kim?

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kara Tahta dizisinin senaryosunu da Erkan Birgören kaleme alıyor. Dizide öğretmenlerin hikayesi anlatılacak. İşte, Kara Tahta yayın tarihi...

KARA TAHTA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bir süredir merakla beklenen dizi Kara Tahta'nın yayın tarihi belli oldu. Fragmanı da ekrana gelen dizi 30 Mart Çarşamba akşamı dizi takipçilerinin beğenisine sunulacak.

KARA TAHTA OYUNCULARI

Furkan Andıç - Atlas
Miray Daner - Irmak
Cengiz Bozkurt - Arif
Çiçek Dilligil - Sevgi
Mine Tüfekçioğlu - Ülfet
Onur Durmaz - Cafer
Selen Uçer - Münevver
Kerem Arslanoğlu - Bekir
Taylan Meydan - İskender
Nizam Namidar - Hikmet
Yasemin Yazıcı - Esra
Veda Terzioğlu - İrem
Murat Danacı - Harun
Ömer Faruk Uluocak - Nevzat
Eylül Uğan - Aylin

KARA TAHTA KONUSU

Dizide yarım kalmış bir hikaye anlatılacak. Atlas ve Irmak'ın aşk öyküsü ekrana gelecek. Hikaye, ''Az önce ben kime hoş geldin dedim? Küskün bir çocuğa mı? Özlem dolu bir aşığa mı? Öfkeli bir düşmana mı? Yoksa bir öğretmene mi?” şekilinde tanımlandı.

 

Kara Tahta dizisi ne zaman başlıyor? Kara Tahta oyuncuları kim, konusu nedir? ile ilgili etiketler kara tahta konusu kara tahta oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.