Kara Tahta 3. Bölüm Tahta! Kara Tahta yeni bölümde neler olacak?

Kara Tahta 3. bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner'in oynadığı Kara Tahta yeni bölümde neler olacak? İşte Kara Tahta 3. bölüm fragmanı...

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Kara Tahta 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Hikayesi ve oyuncuları ile dikkat çeken Kara Tahta yeni bölümde neler olacak? İşte Kara Tahta yeni bölüm fragmanı...

KARA TAHTA 3. BÖLÜM FRAGMANI

Kara Tahta Son Bölümde Neler Oldu?

"Aşk yüreğin sınavıdır. Kimi geçer kimi kalır…" "Atlas, Irmak'ın kapısından ayrılmak zorunda kalır. Irmak ise cevabını alamadığı sorularla baş başadır.

Atlas'ın kapıya dayaması Bekir'i çileden çıkarır. Atlas'tan kurtulmanın tek bir yolu vardır. Ortadan kaldırmak. Ama Bekir ateşi eliyle tutmayacak bir maşa kullanacaktır. Atlas'ın hiç tahmin edemeyeceği bir maşa… O sırada Irmak, Atlas'ın karşısına çıkar ve içindekileri döker. İçindeki geç kalmışlık duygusu Atlas'ın diline vurulmuş mühür gibidir. Bu mührün ağırlığında ezilen Atlas, ayağa kalkmak için Aylin'e ve öğretmenliğine tutunur. Ne var ki bu yolda da istemeden karşısına çıkacak kişi öğrencisidir.

Kara Tahta fragmanı yayınlandı! TRT 1 Kara Tahta 2. bölüm fragmanı izle

İskender'in öğrendiği büyük sır ve Cafer'in yaptığı planlar zamanı gelince Bekir'i etkileyecek, Bekir'in tüm planlarını altüst edecek güçtedir. "

Kara Tahta 3. bölüm gelecek Çarşamba TRT 1 ekranlarında olacak.

Kara Tahta 3. Bölüm Tahta! Kara Tahta yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler kara tahta fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.