Kara Tahta 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Kara Tahta Fragman...

Güzel oyuncu Miray Daner ve Furkan Andıç'ı bir araya getiren yeni dizi Kara Tahta bugün ilk bölümüyle TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. İlk bölüm tanıtımı yayınlandığından beri izleyiciler tarafından heyecanla beklenen dizi daha ilk bölümden dikkatleri çekmeyi başardı. Dizinin 1. bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Kara Tahta 2. Bölüm fragmanı..

Kara Tahta adlı dizi bu akşam izleyicisiyle buluştu. Yayın günü Çarşamba olarak belirlenen dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstlenirken dizinin senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor. İlk bölümüyle izleyiciden tam not almayı başaran dizinin 2. bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Kara Tahta yeni bölüm fragmanı...

KARA TAHTA 2. BÖLÜM FRAGMAN

Kara Tahta İlk Bölüm Neler Oldu?

İlk gözlerini açtığı, aşkı tattığı ve ölüme terk edildiği şehre öğretmen olarak dönen Atlas geçmişe bağlı köklerinin zayıflamasının başına getireceklerinden habersizdir. Öte yandan yıllar önce geride bıraktığını düşündüğü Atlas'ı karşısında gören Irmak ise darmadağın olur.

Kara Tahta İlk Bölüm Özeti

Çiftin hikayesinde Irmak için ölmeyi ve öldürmeyi göze alan Bekir ise her şeyi yapabilecek potansiyeldedir. Hayat Irmak, Atlas ve Bekir'i karşı karşıya getirmiştir.

Kara Tahta 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Kara Tahta Fragman... ile ilgili etiketler kara tahta fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.