Kara Sevda 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zeynep, Kemal'den kaçarak Emir'e sığındı

Kara Sevda 58. bölüm fragmanı internette yayınlanmadı. Kara Sevda son bölümde Zeynep Kemal'den kaçarak Emir'e sığınmıştı. Bu sahne dün geceye damga vururken Kara Sevda'nın yeni bölümünde neler olacağı büyük merak konusu oldu. Kara Sevda dizisindeki son gelişmeler ve Kara Sevda 58. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber detayda olacak.

Kara Sevda 58. bölüm fragmanı internette şu ana kadar yayınlanmadı. Kara Sevda son bölümde Zeynep Kemal'den kaçarak Emir'e sığınması dün geceye damga vurdu. Dizinin hayranları Kara Sevda'nın yeni bölümünde neler olacağını Kemal ve Zeynep'in arasında neler yaşanacağını merak ediyor. Kara Sevda'daki son gelişmeler ve Kara Sevda 58. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber detayda olacak.

Kara Sevda son bölüm dün akşam yayınlandı. Kara Sevda dizisinde dün Zeynep’in Kemal’den kaçarak Emir’den yardım istemesi bölüme damga vurdu. Zeynep’i ararken oldukça öfkelenen Kemal’i sakinleştirmeye çalışan Nihan ise onun kız kardeşi olduğunu düşünmemesi gerektiğini belirterek duygularını bir kenara bırakmasını istedi. Kara Sevda 58. bölüm fragmanında Nihan, Kemal ve Emir üçgeninde yeni gelişmelerin yaşanması beklenirken Zeynep’in son durumu da gelecek hafta kesinlik kazanacak. Öte yandan Emir ile Deniz bebek yüzünden ters düşen Kemal, çocuğunu geri alabilmek için yeniden çalışmalara başlayacak. Kara Sevda 58. Bölüm fragmanı internette yayınlanır yayınlanmaz sitemizde olacak.

kara_sevda_58

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı öncesi 22 Şubat’ta ekrana gelen son bölümde abisinin kendisinin peşinde olduğunu öğrenen Zeynep, Emir’den yardım istedi. Emir ise bir katilin en büyük zaafının panik olduğunu söyleyerek Zeynep’e daha iyi saklanması konusunda uyarılarda bulundu. Zeynep’i ararken çılgına dönen Kemal’i sakinleştirmek isteyen Nihan ise duygularını bir kenara bırakarak mantıklı bir şekilde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi. Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde olacak…

Kara Sevda'da Zeynep Kemal'den kaçacak

Kemal’in öfkeli bir şekilde Zeynep’i aramasının ardından devreye giren Nihan, sevdiği kişiden duygularını bir kenara bırakması ve Zeynep’i kız kardeşi olduğunu unutmasını isteyecek. Zeynep ise Emir’le yaptığı görüşmede daha iyi saklanması gerektiğini anlayacak. Kemal’in öfkesiyle ilgili zafiyetinin olduğunu dile getiren Emir, “Bir katilin en zayıf noktasının öfkesi” olduğunu belirtecek.

Kara Sevda son bölümde neler oldu?

Kara Sevda Çarşamba günleri ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde Nihan ile Kemal arasında romantik dakikalar yaşanmaya devam etti. Deniz’in kendi kızı olduğunu ifade eden Kemal nezarethanede Emir’le yaptığı görüşmede Deniz’i bir gün mutlaka geri alacağını ifade etti. Emir ise Deniz’le ilgili konularda kazananın kendisi olacağını belirtti. Nezaretten çıktıktan sonra Nihan’ın kendisine hazırladığı sürprizlerle karşı karşıya kalan Kemal, romantik geçen dakikaların ardından evlenme teklifi imasında bulundu. “Evleneceksin benimle, ileride karım olacaksın” diyen Kemal, Nihan’ı oldukça mutlu etti.

Kara Sevda 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zeynep, Kemal'den kaçarak Emir'e sığındı ile ilgili etiketler kara sevda 58. bölüm fragmanı kara sevda son bölüm zeynep kemal emir Kara Sevda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.