Kara Para Aklama ne demek? Kara Para nedir, nasıl aklanır? Para aklamanın cezası nedir?

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın kara para aklama suçundan ABD tarafından tutuklandığı belirtildi. Kara para aklama ne demek, kara para nedir nasıl aklanır soruları da gündem oldu. Peki kara para aklama ne demek?

Kara Para Aklama ne demek? Kara Para nedir, nasıl aklanır? Para aklamanın cezası nedir?

Kara para aklamak ne demek, kara para nedir soruları gündemde. Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen isim Sezgin Baran Korkmaz'ın kara para aklama suçundan ABD tarafından tutuklandığı iddia edildi.

KARA PARA AKLAMA NE DEMEK?

İş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın kara para aklama suçlamasıyla ABD tarafından tutuklandığı iddiası sonrası kara para aklama nedir sorusu da merak konusu oldu. Kara Para, yasadışı faaliyetler sonucu elde edilen para, mal ve değerler'dir. Dünyada birçok geliri vardır.

Para aklama, çok genel tanımı ile, suçtan elde edilen malvarlığı değerlerinin yasal olmayan kaynağının gizlenmesi amacıyla meşru bir kaynaktan elde edilmiş gelir gibi gösterilmesi yönündeki işlem ve eylemlerdir.

Kara Para Aklama ne demek? Kara Para nedir, nasıl aklanır? Para aklamanın cezası nedir? ile ilgili etiketler Sedat Peker kara para aklama ne demeki kara para nedir kara para nasıl aklanır
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.