'Kara Hekim'e gitti felç oldu! / VİDEO

İstanbul'da bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut, ağrıları artınca komşusunun tavsiyesi ile sözde şifacıya gitti. 'Kara Hekim' lakaplı kişinin çekiç ve kazıkla gerçekleştirdiği sözde tedavi sonrası Aykut felç geçirdi. Zahide Yetiş'le programına katılarak yaşadığı acıları anlatan Aykut'un hayatını kabusa çeviren o sözde tedavi yönteminin görüntüleri dehşete düşürdü...

Bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut'a bir komşusu 'Kara hekim derdine derman olur' diye tavsiyede bulundu.

Aykut, ağrılarının artması üzerine komşusunun tavsiyesine uyup tahta ve çekiçle tedavi uyguladığını söyleyen sözde şifacı ile buluştu.

'Kara Hekim'e gitti felç oldu! / VİDEO

ÇANTASINDAN ÇEKİÇ VE KAZIK ÇIKARDI

Show TV'de yer alan habere göre 'Kara hekim' onu yere yatırdı önce sert bir masaj yaptı ardından da çantasından kazık ve çekiç çıkartıp o insanlık dışı sözde tedaviyi uygulamaya başladı.

'Kara Hekim'e gitti felç oldu! / VİDEO - Resim : 2

Uygulama sırasında Aykut'un ağrıları şiddetlendi, durumda bir tuhaflık olduğu belliydi. Aykut, acı içinde bağırmaya başlayınca şifacı, 'Daha dur yeni başlıyoruz, fizik tedavi yapıyoruz burada' dedi.

'Kara Hekim'e gitti felç oldu! / VİDEO - Resim : 3

"İKİ GÜN SONRA BANA DUA EDECEKSİN"

Çekiçle sanki tahtaya vurur gibi vuran 'Kara Hekim' tedavi etmiş gibi bir de para aldı. 

Kara Hekim'in sözde tedavisi sonrası ağrıları şiddetlenen Aykut, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumun ciddiyeti de o zaman ortaya çıktı. Temel'in damarlarında zedelenme olmuş, kısmi felç geçirmişti.

'Kara Hekim' lakaplı şifacıdan şikayetçi olan Temel Kaya, Zahide Yetiş'le programında sözde tedavi sırasında yaşadığı hayatı ve şimdiki durumunu anlattı. 

Temel Aykut 

'Kara Hekim'e gitti felç oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Zahide Yetiş kara hekim temel tan sözde bel fıtığı tedavisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.