Kara harekatı ne zaman başlayacak?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, TSK’nın Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK/YPG’ye gerçekleştirdiği hava harekatı Pençe - Kılıç’ın kodları ile yapılacak kara harekatının şifrelerini, PKK/YPG terör örgütünün Karkamış’a hain saldırısını, ABD’li komutan Jeff Dennis’in terör örgütünün sözde mezuniyetine katılmasını, Yunanistan’ın skandal haritasını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi görüşmesinin ayrıntılarını masaya yatırdı.

‘’TSK KARA HAREKATI İÇİN TÜM HAZIRLIKLARI YAPIYOR’’

Bozkurt, ''Alçak, hain terör örgütü PKK/YPG gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi. Bu alçaklıklarını kendi iradeleriyle sonlandırmayacaklar. Türkiye PKK/YPG ile mücadele ederken aynı zamanda yedi düvelle mücadele ediyor. Pençe-Kılıç harekatı meşru müdafaa hakkımızdır.  Pençe-Kılıç, Türkiye tarihinin en büyük hava harekatlarından biri. İki ülkede koordineli şekilde yürütülüyor. ABD'nin eğitimiyle gerçekleştirilen bir terör işgali söz konusu. Bu işgalin sonlanması için karadan da bir süpürme ve temizleme harekatı şart. TSK tüm hazırlıkları yapıyor.  Pençe-Kılıç harekatı, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına cevaptır. PKK/YPG terör örgütü bağımsızlığımıza saldırdı. Bunun karşılığını ağır ve etkili şekilde verdik.

‘’ABD SURİYE’DE KAOSU DERİNLEŞTİREREK TERÖR BATAKLIĞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR''

'Irak'ın egemenliğini ihlal etmek' ne demek? Bu kadar ahlaksızlık olmaz! Bu terör elebaşlarının varlığı Suriye'deki durumu istikrarsızlaştırıyor. ABD gitse Suriye'de sorun mu kalır? Bu kişiler kaosu derinleştirerek terör bataklığını sürdürmek istiyorlar. Sorun devam ederse ABD oradaki varlığını sürdürebilecek. Bu açıklamaların ardından ABD'yi artık devlet statüsünde görmüyorum. Jef Dennis terör elebaşıdır. Kandil'de Duran Kalkanlar eğitiyor, Suriye'de Jef Dennisler eğitiyor.’’ ifadelerini kullandı.

‘’TÜRKİYE’Yİ BAŞKA YERLERDEN VURMAYA ÇALIŞACAKLAR’’

Türkiye'yi başka yerlerden de vurmaya çalışacaklar. Suriye'de bıçak kemiğe dayandı. Kara harekatıyla ilgili tüm hazırlıklar yapılıyor. Türk devleti her şeyi not eder. Kobani dedikleri Ayn El-Arap coğrafyası ilk defa hava harekatıyla vuruldu. Ayn El Arap coğrafyası örgüt açısından bilinçli olarak simgeselleştirildi. YPG/PKK terör örgütüne bir meşruiyet zemini oluşturuldu. Ayn El-Arap sadece simgesel değil, stratejik açıdan da kritik.

‘’YUNANİSTAN, TÜRK TOPRAĞINI YUNAN TOPRAĞI OLARAK GÖRÜYOR’’

Yunanistan Anadolu coğrafyasını kendileri olarak görüyor. O yüzden sınırı ilerletmiyor. Yunanistan Türk toprağını Yunan toprağı olarak görüyor. Yunanistan'ın gidişatı iyi değil. TSK'nın hem terörle mücadele ve hem de bir ülkeyle savaşma gücü vardır.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN - SİSİ GÖRÜŞMESİ

Mısır ile görüşme son derece stratejik bir zamanda yapıldı.'' sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Kara harekatı ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Pençe Kılıç Hava Harekatı Recep Tayyip Erdoğan Sisi Mısır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.