Kara çarşaf ve pompalı tüfekle yakalandı!

Niğde'de boşandığı eşine nafaka ödemediği için hakkında yakalama kararı olan genç adam, üzerinde pompalı tüfekle ve kara çarşaf giymiş bir şekilde yakalandı.

Niğde'de nafaka ödemediği için hakkında yakalama kararı bulunan Yahya Ş. (32), üzerinde kara çarşaf ve pompalı tüfekle yakalandı.

NAFAKA ÖDEMEDİĞİ İÇİN YAKALAMA KARARI VAR

Kent merkezinde Amas Yolu Niğde Evleri yakınlarında kara çarşaf giyen şüpheli bir kişi olduğu ihbarı üzerine, bölgeye polis ekibi sevk edildi. Çevrede araştırma yapan polis, kara çarşaflı bir kişiyi durdurdu. Sorulara cevap vermek istemeyen, gitmeye çalışan şüphelinin boşandığı eşine nafaka ödemediği için hakkında yakalama kararı bulunan Yahya Ş. olduğu ortaya çıktı.

Kara çarşaf ve pompalı tüfekle yakalandı!

ÜZERİNDE POMPALI TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ

Polis, şüphelinin kara çarşafını çıkarınca, üzerinde pompalı tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan Yahya Ş., sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

 

Kara çarşaf ve pompalı tüfekle yakalandı! ile ilgili etiketler kara çarşaflı adam nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.