Kar yolları kapatınca cenaze 3 gün bekletildi! Yakınları İBB'ye tepki gösterdi...

İstanbul'u günlerdir etkisi altına alan kar fırtınası hayatı felç ederken cenaze araçları da yolda kaldı. Yakınlarının cenazesini defnetmeye götüren vatandaşlar mağdur olurken 24 Ocak'ta vefat eden Mehmet Keçeoğlu'nun cenazesi tam 3 gün bekletildi. Yakınları da duruma tepki gösterdi.

Türkiye geneli pek çok ilde yoğun kar yağışı devam ediyor. 

İstanbul da kara teslim oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin önlemleri yetersiz kalınca, yollar kapandı cenaze üç gün bekletildi.

CENAZE 3 GÜN BOYUNCA BEKLETİLDİ

24 Ocak Pazartesi günü  vefat eden Mehmet Keçeoğlu'nun cenazesi yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca üç gün boyunca bekletildi.

Kar yolları kapatınca cenaze 3 gün bekletildi! Yakınları İBB'ye tepki gösterdi...

 

"CENAZE TOPRAĞI BEKLER. BUNUN VEBALİ KİMEDİR?"

Cenazeleri üç gün bekletilen aile yakınları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi.

Keçeoğlu'nun yakınları, "Araçlarda sıkıntı geçtik araç yok dediler. Sonra mezar yeri açılmadı dediler mezarın girişlerinin açılmadığını beyan ettiler bunun gibi bir sürü problemlerle karşılaştık. Cenaze saat 2'de çıktı bir sonraki gün 6'ya kadar dışarıda dolaştı cenaze. Cenaze toprağı bekler. 3 gündür toprağı bekleyen cenaze gömülmezse bunun sorumlusu bunun cezasını çekecektir. Bir imam yok bir araba yok. Bir mezar yeri kazılmadı falan. Kazıldı araba gelemiyor. Yani bilemiyorum her şey güzel oldu. Bunun vebali kimedir?" dedi.

 

Kar yolları kapatınca cenaze 3 gün bekletildi! Yakınları İBB'ye tepki gösterdi... - Resim : 4

Kar yolları kapatınca cenaze 3 gün bekletildi! Yakınları İBB'ye tepki gösterdi... ile ilgili etiketler kar İBB cenaze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.