Kar yolları kapadı, sağlıkçılar 115 yaşındaki hasta için seferber oldu

Bingöl’de köyünde rahatsızlanan 115 yaşındaki Zülküf dede rahatsızlandı. Yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca sağlık ekipleri karlı yolları aşarak, yaşlı adamı hastaneye kaldırdı.

Bingöl'de merkeze bağlı Sancak beldesi Sudüğünü köyünde yaşayan 115 yaşındaki Zülküf Barulday, genel durum bozukluğu nedeniyle rahatsızlandı.

Kar yolları kapadı, sağlıkçılar 115 yaşındaki hasta için seferber oldu

Ancak köy yolunun yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle kapanmasından dolayı yaşlı adamın yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

Kar yolları kapadı, sağlıkçılar 115 yaşındaki hasta için seferber oldu - Resim : 2

Harekete geçen ekipler, karlı yolları aşarak hastaya ulaştı. Hasta yakınlarının da desteğiyle ambulansa alınan Zülküf dede, Bingöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ekiplerin yaşlı adama ulaşma mücadelesi ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kar yolları kapadı, sağlıkçılar 115 yaşındaki hasta için seferber oldu - Resim : 3

Kar yolları kapadı, sağlıkçılar 115 yaşındaki hasta için seferber oldu ile ilgili etiketler Bingöl yaşlı hasta sağlık ekibi Zülküf Barulday

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.