Kar Tatili olan iller > Hangi illerde okullar tatil 2021?

Kar Tatili olan iller ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Kışın gelmesiyle İstanbul dahil Anadolu'nun birçok şehrinde tatil haberleri gelmeye başladı. Öğrencilerin ve velilerin gözü kulağı yarın okullar tatil mi sorusunun cevabında. İşte 21 Aralık kar tatili olan iller...

Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına almaya başladı. Merak edilen en büyük konu ise okulların tatil durumu oldu. Valiliklerin karar verdiği Okulların tatil edilmesi durumu son dakika haberleri olarak düşmeye devam ediyor. Türkiye'de birçok il ve ilçede okullar tatil ediliyor. Yoğun kar yağışı sebebiyle Tunceli, Aksaray, Bingöl, Adana Karaman, Denizli ve Muğla'nın bazı ilçelerinde eğitime ara verildi.

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL 2021?

Konya: Konya'nın 7 ilçesinde kar yağışını nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi. Kar yağışının devam ettiği ve olumsuz olarak etkilenen gündelik hayatta Konya'nın Karatay, Meram ve Selçuklu ilçesi ile Beyşehir, Derebucak, Hüyük ve Seydişehir ilçelerinde eğitime 20 Aralık tarihi itibariyle 1 gün süreyle ara verildi.

Aksaray: Aksaray'da ise kar yağışı bir günlük okul tatiline neden oldu. Ortaköy ilçesinde başlayan yağış öğle saatlerinden beri sürüyor. Vatandaşlardan dikkatli olunması istendi.

Tunceli: 3 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı nedeniyle, ilimiz Pülümür, Nazimiye ve Ovacık ilçelerimizde ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda 20 Aralık 2021 Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Ayrıca aynı gün, bu ilçelerimizde kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli personel ile hamile personel de idari izinli sayılacaktır” denildi.

Adana: Tufanbeyli ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlama okulların 1 gün süre ile tatil edilmesine neden oldu. İlçeyi etkisine alan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Kar geri dönüyor: 'Asıl kış şimdi başlıyor, İstanbul'da da bekleniyor' -  08.02.2021, Sputnik Türkiye

Bingöl: Karlıova ilçesinde okullar bir gün tatil edildi. Ayrıca engelli ve hamile kamu personelinin de aynı gün için idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Karaman: Başyayl ve Sarıveliler ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Denizli: Sadaece Babadağ ilçesinde i gün tatil edildi.

Kars: Kars'ın tüm ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Muğla: Muğla`nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitim yapılan bazı okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

 

 

Kar Tatili olan iller > Hangi illerde okullar tatil 2021? ile ilgili etiketler Okul kar tatili olan iller hangi illerde okullar tatil 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.