Kar küreme tartışması katliama dönüştü

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Kar küreme tartışması yaşayan komşuların kavgası katliamla bitti. Kar temizliği yapan karı kocanın hakaret ve küfür yağdırdığı adam evine gidip önce tabancasını alıp geliyor. Hala hakaretlerini sürdüren çifte silahını doğrultup peş peşe ateş ediyor. Sonra da kadın ve adamın yanlarına gidip yakın mesafeden önce tabancası ile sonra da otomatik tüfek ile vücutlarına ve başlarına birçok kez ateş ediyor. Sonra da intihar ediyor.

ABD, pazartesi sabahı Pensilvanya'da yaşanan korkunç olayla dehşete düştü.

Katliama uzanan olay James Goy (50) ve Lisa Goy (48) çiftinin, komşuları Jeffrey Spaide (47) ile kar temizleme nedeniyle yaşadığı tartışma ile başladı. 

Kar küreme tartışması katliama dönüştü
Lisa Goy (48) ve James Goy (50) 

James Goy, "Temizlediğin karı bizim tarafa niye atıyorsun" sözleri ile başlayan tartışmada komşusu Jeffrey Spaide'in üzerine yürüyüp tehditler ve hakaretler savururken, karısının da üst üste küfür yağdırdığı görüldü.

Kar küreme tartışması katliama dönüştü - Resim : 2

Goy çiftinin öfkesi, komşuları elinde tabanca ile kendilerine doğru gelirken bile devam etti.

Jeffrey Spaid'ı korkaklıkla suçluyan çiftten, Lisa Goy adamın ateş edemeyeceğinden o kadar emindi ki, "Devam et" diye meydan okumayı sürdürdü.

Kar küreme tartışması katliama dönüştü - Resim : 3

Ancak, hakaret ve küfürlerin hedefi olan komşu 4-5 metre uzaklıkta durup, nişan aldıktan sonra önce James Goy'a ateş etti. 4-5 atıştan sonra mermilerden birinin isabet ettiği James Goy acı içindeyken, Spaide bu kez de kadına ateş edip yaraladı. 

Kar küreme tartışması katliama dönüştü - Resim : 4

Evine doğru kaçan James Goy'un arkasından ateş eden ve yere düşüren öfkeli komşu bu kez de kadının yanına geldi. Kadının vücuduna birkaç el ateş ettikten sonra, kafasına nişan alıp tetiğe yine basıyor. Sonra da kocasının yanına gidip ona ateş etti.

Kar küreme tartışması katliama dönüştü - Resim : 5

Mermileri bitince evine dönen Jeffrey Spaid, daha sonra elinde uzun namlulu otomatik tüfekle geri geldi.

Yaralı karı kocaya yardıma gelenler Spaid'i elinde silahla görünce oradan uzaklaştı.

Kar küreme tartışması katliama dönüştü - Resim : 6

Spaid ise yine önce yerde yatan ve hala hayatta olan kadının yanına gidip birkaç kez daha ateş etti. Ardından da arabaların arasında yatan James Goy'a kurşun yağdırdı.

Kar küreme tartışması katliama dönüştü - Resim : 7

James-Lisa Goy çiftini kurşun yağmuruna tutarak öldüren Jeffrey Spaid evine gittikten sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

 

Kar küreme tartışması katliama dönüştü ile ilgili etiketler ABD Pensilvanya kar silah tabanca tüfek tartışma katliam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.