Kar hayatı felç etti! Sivas'ta 104 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor

Sivas’ta kar yağışı ve tipi nedeniyle 104 köy yolu ulaşıma kapanırken, vakaya giderken yolda kalan sağlık ekiplerinin yardımına İlçe Özel İdaresi ekipleri koştu. Ekiplerin karla kaplanan yolları açma çalışmaları kameraya yansıdı.

Sivas’ta geçtiğimiz gün etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kentte etkili olan kar ve tipi sonucu 104 köy ve mezra yolu araç ulaşımına kapandı.

Kar hayatı felç etti! Sivas'ta 104 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor

Sivas İl Özel İdaresine bağlı Karla Mücadele ekipleri kapanan yolları yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öte yandan Gürün ilçesi Yolgeçen köyünde yaşayan 25 yaşındaki F.T. aniden rahatsızlandı. Genç kızın ailesi 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekipleri tipi nedeniyle köye ulaşamadı. İlçe Özel İdaresi ekipleri ambulansın yolunu açarak hastaya ulaşmalarını sağladı. Hastaneye kaldırılan F.T.’nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kar hayatı felç etti! Sivas'ta 104 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor ile ilgili etiketler Sivas hava durumu kar yağışı köy yolu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.