Kaptan Amerika: Kış Askeri filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

28 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Kaptan Amerika: Kış Askeri adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kaptan Amerika: Kış Askeri hangi kanalda? Kaptan Amerika: Kış Askeri oyuncuları kimlerdir?

28 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Kaptan Amerika: Kış Askeri adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kaptan Amerika: Kış Askeri 2014 yılında vizyona girmiştir..

KAPTAN AMERİKA: KIŞ ASKERİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

"Kaptan Amerika: İlk Yenilmez" seyircileri Marvel çizgi evrenin ilk yıllarına götürmüştü. Yenilmez kahramanımız günümüzde geçen bir devam filmiyle geri dönüyor. Steve Rogers, Nick Fury ve gizli SHIELD örgütü ile işbirliğini koruyarak modern dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor. Devam filminde öykü bu sefer sosyalist dönem Rusya'sına uzanıyor. SSCB döneminde özel kuvvetler içerisinde yetiştirilen ve Winter Soldier (Kış Askeri) adı verilen bir adam aslında tam bir ölüm makinasıdır. Rusya tarafından donmuş bir gölde bulunur ve önüne çıkan her şeyi yerle bir etmeye kararlıdır.
Kaptan Amerika yanına Falcon'u ve Kara Dul'u da alarak güç birliği yapar ve soğuk diyarlardan gelen bu düşmana karşı büyük bir mücadeleye girer.

KAPTAN AMERİKA: KIŞ ASKERİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Anthony Russo, Joe Russo

Oyuncular: Chris Evans, Scarlett Johansson, Anthony Mackie

Tür: Macera, Aksiyon, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 11 Nisan 2014 / 2s 16dk

Kaptan Amerika: Kış Askeri filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kanal D Kaptan Amerika Kış askeri filminin konusu nedir oyuncuları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.