Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir, nerede çekildi?

12 Kasım Kanal D yayın akışında yer alan Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı hangi kanalda? Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oyuncuları kimlerdir?

12 Kasım Kanal D yayın akışında yer alan Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi 2016 yılında vizyona girmiştir.

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı Filminin Konusu Nedir?

Marvel alemi için sivil savaş alarmı! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı; süper kahramanları, öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyor. Yenilmezler'in dahil olduğu olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler'in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yapmaya başlarlar. Bu durum Yenilmezler'in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Steve Rogers'ın önderliğinde Yenilmezler'in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup ve Tony Stark'ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen bir diğer grup.

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir, nerede çekildi?

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Anthony Russo, Joe Russo

Oyuncular: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson

Tür:  Aksiyon, Fantastik

Yapım Yılı: 6 Mayıs 2016 / 2s 28dk

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir, nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kaptan Amerika kahramanların savaşı konusu oyuncuları ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.