Kapkaççıyı vatandaşlar linç etmek istedi!

İzmit'te, şehrin en kalabalık noktalarından biri olan Fevziye Camii önünde bir kadının çantası kapkaç edilemeye çalışıldı. Vatandaşların yakaladığı kapkaççıyı öfkeli kalabalık linç etmek istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapkaççıyı öfkeli kalabalıktan kurtardı.

DHA'nın haberine göre; Olay, İzmit Ömerağa Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi.Şehrin en kalabalık noktalarından biri olan Fevziye Camii önünde E.C.K., bir kadının çantasını alarak kaçmaya başladı. Kadının çığlını duyanlar çevredekiler, kaçmaya çalışan E.C.K.'yı yakalayarak dövmeye başladı. Bu sırada çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri E.C.K.'yı linç etmek isteyen öfkeli kalabalığın elinden kurtardı. Gözaltına alınan E.C.K. polis merkezine götürüldü.

Kapkaççıyı vatandaşlar linç etmek istedi! ile ilgili etiketler polis kapkaççı vatandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.