Kapıyı çalan zanlılar iş adamına kurşun yağdırdı

İstanbul'da iş adamının kapısını çalan saldırganlar kapıyı açan Aydın Arvas'a kurşun yağdırdı. Kanlar içinde kalan iş adamı hastaneye kaldırıldı. Aydın Arvas'ın şirket avukatlarının da daha önce silahlı saldırıya uğradığı ortaya çıktı

Beylikdüzü’nde meydana gelen olayda iş adamı Aydın Arvas yaşadığı evin kapısına gelen iki kişi evinde gazete okuyan Aydın Arvas'ın kapısın çaldı. Kapıyı açan Arvas, elinde silah olan iki kişiyle karşılaştı. Hemen kapıyı kapatmak isterken şahıslar silahlarına davranarak Arvas’ı vurarak kaçtılar. Kanlar içinde yerde yatan Arvas’ın sesini duyan aile bireyleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Bacağında yaralanan iş adamı Aydın Arvas Beylikdüzünde bir hastaneye kaldırıldı. Arvas’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

DAHA ÖNCE DE ŞİRKET AVUKATLARI VURULMUŞTU

5 Ekim 2019 günü iş adamı Aydın Arvas’ın avukatı Erzat Çiftçi da lüks aracının içinde silahlı saldırıya uğramıştı. Silahlı saldırı girişimlerinin ardında iddiaya göre, Esenyurt bölgesinde yapılan iki binin üzerinde konut ve rezidans projesinden dolayı mahkemelik olan ve sahte belgeler düzenleyerek başka şirketlere ait inşaat projelerini kendilerine ait gibi gösteren bir şebeke olduğu düşünülüyor.

Kapıyı çalan zanlılar  iş adamına kurşun yağdırdı

Kapıyı çalan zanlılar iş adamına kurşun yağdırdı ile ilgili etiketler İstanbul Saldırı silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.