Kapımdaki Dedektif Formatı Nedir? Kapımdaki Dedektif Hangi Kanalda?

Fox Tv'nin yeni programı Kapımdaki Dedektif başlıyor. Yasak Elma dizisinin yıldızı Eda Ece ile ünlü sunucu İbraim Selim'in sunacağı Kapımdaki Dedektif formatı nedir? Tanıtım fragmanının yayınlandığı programın ilk bölümü 3 Aralık Cumartesi saar 11:15'te ekrana gelecek.

Kapımdaki Dedektif formatı nedir, hangi evler ziyaret edilecek merak ediliyor. Kış sezonunda birbirinden başarılı programları ekrana getiren Fox Tv yeni programı Kapımdaki Dedektif ile reytinglerin zirvesinde yer almayı planlıyor.

Başarılı oyuncu Eda Ece ile İbrahim Selim'in sunacağı Kapımdaki Dedektif'te ev ziyaretleri yapılacak. Evi ziyaret edilecek ev sahibinin koyduğu eşyalarla kim olduğu çözülmeye çalışılacak.

KAPIMDAKİ DEDEKTİF HANGİ KANALDA?

Kapımdaki Dedektif programında her bölüm bir başkasının evi ziyaret edilecek. Bulmacayı çözecek isim ise dedektif Eda Ece olacak.

Her bölümde farklı evlerin ziyaret edileceği programda bulmacayı çözmeye çalışacak dedektif ise Eda Ece olacak.


Keyifli anların yaşanacağı Kapımdaki Dedektif ilk bölümü 3 Aralık Cumartesi saat 11:15'te Fox tv'de yayınlanacak.

Kapımdaki Dedektif Formatı Nedir? Kapımdaki Dedektif Hangi Kanalda? ile ilgili etiketler Kapımdaki Dedektif Eda Ece
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.