Kapıdan girdi, elini beline attı, silahını çekip ateşledi! İşte Kudbettin Kaya suikasti... / VİDEO

FETÖ mağduru avukat Kudbettin Kaya geçtiğimiz gün yemek yediği restoranda bir kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. O saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

Bakırköy'de bir balıkçıda suikast sonucu öldürülen avukat Kudbettin Kaya'ya yapılan saldırı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntüler başında kasket bulunan, yüzü kapalı, siyah atkı ve pardesülü bir kişinin restorana girmesi ile başlıyor. Bu sırada kamera şahsa zoom yapıyor.

Şüpheli bir iki adım attıktan sonra sağa dönüp hedefini belirliyor. Sonra bir iki adım daha atıp masalar arasındaki koridora giriyor.

Bu sırada bir kişi içerideki görevlilere suikastçiyi gösterip uyarıyor. Ancak saldırgan hedefi olan Kudbettin Kaya'nın da olduğu 2. masaya ilerliyor.

Tam masanın yanına geldiğinde belinden silahını çıkartıp Avukat Kaya'ya 3-4 kez ateş ediyor. Sonra da hızlı adımlarla mekanı terkediyor.

Kapıdan girdi, elini beline attı, silahını çekip ateşledi! İşte Kudbettin Kaya suikasti... / VİDEO ile ilgili etiketler FETÖ kudbettin kaya suikast
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.