Kapanma öncesi Bodrum'a akın var!

Türkiye yarın akşamdan itibaren 17 günlük tam kapanmaya geçiyor. Kapanma öncesinde başta İstanbul olmak üzere büyük kentlerden Bodrum'a akın oldu. İlçede trafik durma noktasına geldi.

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19:00'dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05:00'e kadar tam kapanma kararı alındığını duyurdu.

Sabah'tan Hayrettin Şaşmaz'ın haberine göre; açıklamanın ardından İstanbul ve büyük kentlerden Muğla'nın Bodrum ilçesine adeta akın oldu.

Kapanma öncesi Bodrum'a akın var!

Kapanma öncesi Bodrum'a giden vatandaşların araçları Bodrum trafiğini kilitledi. Uzun kuyruklar oluşturan araçlar nedeniyle trafik aksadı, Bodrum yolları araçlarla kaplandı.

Kapanma öncesi Bodrum'a akın var! - Resim : 2

TAM KAPANMA ÖNCESİ İSTANBUL'DA KAÇIŞ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'dan şehir dışına gidecekler yola çıktı. Anadolu Yakası'nda TEM Otoyolu Ankara istikametine doğru, Çamlıca Gişeler ve sonrasında trafik yoğunluğu arttı. D-100 Karayolu Ankara istikametinde ise Kartal ve Tuzla arasında bazı bölgelerde de trafik yoğunlaştı.

Kent genelinde ise bu bölgelerin dışında kalan ana arterlerde de trafik artıyor. İBB'nin mobil uygulamasına göre, trafik yoğunluğu saat 09.30'da yüzde 54 olarak ölçüldü.

Kapanma öncesi Bodrum'a akın var! ile ilgili etiketler İstanbul Bodrum Trafik tam kapanma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.